Συντήρηση – Service:

Η συντήρηση του αυτοκινήτου πρέπει να γίνεται στα προβλεπόμενα από τον κατασκευαστή χιλιόμετρα.
Τα λιπαντικά πρέπει να αλλάζονται κάθε 6 έως 12 μήνες ανάλογα με τον τύπο τους και ανεξαρτήτως των χιλιομέτρων που διανύθηκαν από την προηγούμενη αλλαγή.
Καλό είναι να μην παραλείπεται και η αλλαγή του φίλτρου λαδιού με κάθε αλλαγή λαδιών. Κάθε χρόνο είναι απαραίτητο το σέρβις ακόμα και αν δεν έχουν συμπληρωθεί τα χιλιόμετρα. Ένα τυπικό φθηνό σέρβις βοηθά στην διατήρηση της απόδοσης, οικονομίας, αποτρέπει την εμφάνιση πολυέξοδων ζημιών αλλά και, το κυριότερο, διατηρεί σε άριστα επίπεδα την μηχανική κατάσταση του αυτοκινήτου, ιδιαίτερα σημαντικού παράγοντα για ασφαλή και οικονομική οδήγηση.
Σε κάθε περίπτωση, για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου είναι απαραίτητο να τηρούνται κατά γράμμα οι οδηγίες του κατασκευαστή του. Επίσης, απαραίτητος κρίνεται ο τακτικός έλεγχος σε ελαστικά, αμορτισέρ και άλλα μηχανικά μέρη, προκειμένου να αποφύγουμε τυχόν βλάβες δαπανηρές για το όχημά μας αλλά και να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των επιβαινόντων στο όχημα.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τα ελαστικά και τα αμορτισέρ πρέπει να ελέγχονται ανά χρόνο. Οι ιμάντες του κινητήρα ανά 3-4 χρόνια ή ανάλογα με τα διανυθέντα χιλιόμετρα μεταξύ 55.000-65.000 χλμ.

Εδώ θα γράψεις ότι αφορά τον τίτλο....

Έλεγχος Air Condition

Επικοινωνία

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Τσάμος Δημήτρης

Ηρ. Πολυτεχνείου 95 

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτ - Παρ : 09:00π.μ. - 18:00μ.

Τηλ.:2105546922

Φαξ: 2105559515

info@tsamospeed.gr 

logo 250x140

Όλες οι μάρκες Αυτοκινήτων

car-logos

Που θα μας βρείτε?

Κάνοντας κλικ στον χάρτη μπορείτε να δείτε σε πλήρη μέγεθος και να πάρετε οδηγίες μέσω Google.